lördag 31 oktober 2009

ovälkommen gäst (den med svans)

Dagen lördag. Huset fullt av ungar (mina plus grannkillen som sov här i natt) och mannen är på jobbet. Finns massor av borden och måsten men jag väljer att sitta här vid datorn en stund till... Klockan är ju bara åtta, så då borde man få slappa på en lördagsmorgon tycker jag:)

I dag står annars städa pannrummet på listan. Vi har sotare i veckan och dessutom har jag fått in en mus... Måste åka och köpa fällor. Alternativet är att öppna pannrummsdörren så katten kommer in, då riskerar jag att musen smiter ut och det har jag ingen lust med... Nä fällor får det bli!

I eftermiddag ska hela familjen hjälpa svågern att flytta. Kånka kartonger å sånt hela dagen lång. Men det blir nog bra, vi är ju flera stycken och så mycke grejor tror jag inte han har...

Allhelgona är det i dag också (å för all del halloween för de som firar det). Mamma ska åka till gravarna och tända ljus och själv tänker jag tända ljus här hemma i kväll. Som en person sa till mig för några år sen: Det spelar ingen roll var man tänder ljuset, bara man sänder dem en tanke. Ganska klokt sagt tycker jag.

Ha en fin lördag

1 kommentar:

  1. Det var klokt sagt. Det är ju tanken som räknas. Hoppas du får en bra dag. Kram =)

    SvaraRadera