fredag 13 november 2009

Fredag!

I dag har vi sprängt den magiska gränsen 30 sidor på c-uppsatsen =) Jag är nöjd och tänker inte öppna dokumentet förrens måndag morgon. Nu och två dygn framåt ska jag ha helg (läs ett liv). Först väntar vi på mannen så ska vi åka till Marieberg för att äta, köpa presenter till Busens tjejkompisar som har kalas i morgon och mannen ska handla på Jula för sin present han fick i tisdags;) Jag är hungrig så jag hoppas att han kommer snart...

5 kommentarer:

 1. Åhhhh vad avundsjuk jag blir! Längtar också efter den där gränsen *drägel, drägel* Gratiis till er iaf =)

  SvaraRadera
 2. Bara för att man kommer över gränsen behöver det inte betyda att det är bra än...
  Räknar för övrigt med att du klarar dig galant! Såg du jobbet på komtek? Skulle passa dig precis:)

  SvaraRadera
 3. Åh vad avis man blir! Vi kämpar med vår resltatdel nu. Ligger på 22 sidor tror jag? Så klurigt att få till analysen å kategoriseringen.... Ja ja, det löser sig nog. :)

  SvaraRadera
 4. Vi håller också på med resultatdelen...det är klurigt men vi löser det nog;) Jag längtar mest till att vi kan göra arbetet bättre så det blir nog så att vi delar lite på jobbet. C jobbar vidare med resultatet så sitter jag brevid och filar på det vi redan gjort... Tur man är bra på olika saker=)

  SvaraRadera
 5. *Hihihi* har sökt jobbet =) vad snällt att du tror att jag kommer klara uppsatsen galant. Just nu upplever jag nackdelarna med att skriva själv, man har ingen att bolla mot. Tur att jag har en toppen handledare men han kan jag ju inte störa varje dag =S Kram!

  SvaraRadera