fredag 11 december 2009

Fredagen den11, en dag närmare jullov...

I går hann det visst bli torsdag... Bästa med gårdagen var att vi skickade in uppsatsen inför provventileringen på måndag, min bästaste kompanjon fick jobb å så var vi till Busens skola för fika och titt på utställning om landskapen som de gjort=) Tror vi skippar det tråkiga för dessa tre ting gjorde dagen till en lyckad dag.

I dag ska vi läsa våra klasskompisars arbete så att vi är pålästa inför måndag...

4 kommentarer:

  1. Nu blev ju jag förstås jättenyfiken om din kompanjon fick jobb på andra sidan stan?
    Jag var ju på intervju där och de sa att de hade haft en tjej där innan som gjorde c-uppsats i utomhuspedagogik. Tänkte direkt på er då =)
    Hälsa henne och gratta!!

    SvaraRadera
  2. Hon ska jobba på Mariebergs förskola under våren. Jag ska givetvis gratta henne från dig:) Vet bara oss och Carro och Lena som skriver om utomhuspedagogik... Å de båda har fått jobb i Nora och Hidinge (tror jag det var..). Håller en tumme för att du ska få drömjobbet!

    SvaraRadera
  3. Nej, det här var ju Hovsta, så det var ju inte samma =)
    Vi har en kille i vår grupp som också skriver om utomhuspedagogik, ett alldeles strålande arbete. Om ni vill ha tips på ventilering så kör han på tisdag mellan 13,15-15. Om jag inte själv provventilera då skulle jag gå!

    SvaraRadera
  4. Det är redan inprickat i almenackan=)
    Men om det var någon som fick jobbet i Hovsta som skrev om utomhuspedagogik så finns det alltså fler än tre arbeten om det...

    SvaraRadera