tisdag 15 december 2009

Tankar från universitetsvärlden...

Jag är lite fundersam... ´Vi, kompanjonen och jag var och tittade på en ventilering på eftermiddagen. Tanken är just nu: kan man komma undan så lätt??? Arbetet var inte särskilt bra, han hade ingen forskning och strukturen var mysko. Kort sagt var det en kladd! Opponenterna hade däremot många bra frågor som han valde att inte svara på genom att ge nån luddig kommentar... å han kom undan med det. Ordförande som inte var särskilt auktoritär satt nästan och försvarade hans dåliga referenshantering och annat... Mycket märkligt. Om vi får henne som ordförande på vår ventilering så har vi inget att frukta.

Kanske har vi varit oroliga och nervösa i onödan. Om en ventilering är så här mesig så har vi inget att frukta.

7 kommentarer:

 1. Det är ruskigt olika, vissa är skithårda och andra släpper igenom allt. Vi hade Lazaro (han som snackar svengelska/engelska) och han var relativt hård. De vi opponerade på fick nog fixa till en del tror jag. Det går säkert bra för er ska du se, var så noga ni kan bara. Kramisar

  SvaraRadera
 2. Jag väljer att vara skiträdd ända in till slutet, för jag har hört om de som fått göra om stora bitar av sitt arbete. Som Susanne säger så gör man så bra som man bara kan så..

  Jag trodde faktiskt att hans arbete skulle bli bra, fick det intrycket vid första utkastet som jag läste =(

  SvaraRadera
 3. Tror i så fall att han inte gjort något sedan första utkastet... Kändes så i alla fall. Massor med jobb som han liksom inte gjort klart, kanske han inte orkade den där sista rundan som vi alla försöker samla kraft för att fixa?

  Är också skiträdd inför ventileringen men väljer att förneka detta in i det sista;)

  SvaraRadera
 4. VEM VAR HON??? JAG VILL HA HENNE????? Efter dagens två vetileringar är jag ochså skiträdd inför våran nästa vecka!

  SvaraRadera
 5. Ninni Wahlström...

  Har fått ert arbete av Lena (vi kommer på tisdag) hör av er om ni vill ha tips på vad de kommer att ifrågasätta. Det är ju fyra nya ögon som kommer att läsa den och man blir ju som bekant hemmablind ;)

  SvaraRadera
 6. Jaha, jag som varit coolugn blev nu plötsligt nervös. Berätta gärna mer om ventileringarna =)

  SvaraRadera