tisdag 4 augusti 2009

Det som inte finns i Rönneshytta finns inte;)

Tack för alla tips! Tog emot dem tacksamt och ska söka vidare... I dag har vi satt upp lappar på en massa ställen om loppisen och fortsätter i morgon med att dela ut ännu fler...

Loppisen är den 29 augusti och jag kommer att leva, äta och drömma om den ända tills den är över. Jag bara är sån, säg till om jag tjatar;) Tips om var jag borde sätta upp fler lappar är också hjärtligt välkomna.

Hittade förresten en mås i dag =) Varuhuset i Rönneshytta kan man alltid lita på! Knivar till gräsklipparen och två loppislappar uppsatta i Rönne samt en kaffebryggare av fungerande slag blev summan av den resan.

2 kommentarer:

  1. Affären i Rönneshytta är väl alldeles underbart =) Nu är det några år sen jag var där, men redan då hade de det mesta !! Vi köpte vår första frysbox där ! Jag har min farbror i Mariedamm o Rönneshytta låg ju längs vägen när vi kom från farmor o farfar som bodde i Olshammar.
    Lycka till med loppiset =)

    SvaraRadera
  2. Ett tips på var du kan lämna ut lappar är: har ni något bilbingo i närheten så dela ut till spelarna. Kram och ha en bra dag.

    SvaraRadera