onsdag 28 oktober 2009

Solen ger energi!

Solen sken och dagen blev härlig. Började med fika med två pärlor jag saknar =) Intresant att höra hur andra lärare sköter sitt uppdrag... Det är stooooor skillnad mellan grupperna inser man. Annars har vi gått igenom vårt material från intervjuerna och vårt möte med vår bästa handledare blev uppskjutet då hon var sjuk. Det gjorde liksom ingenting... Vi fick åka hem tre timmar tidigare=)

Väl hemma så fick vi åka och titta på svågerns nya lägenhet. Det blir nog ett bra hem åt honom tror jag. Däremot var tapeterna hemska och dessutom fläckíga... Han ringde vaktmästarn och nu är han lovad nya tapeter och färg om han sätter upp dem själv (läs Ann-Sofie). Han är glad och jag ska visst tapetsera en lägenhet;)

Busen har gått till farmor för att sova över så jag ser fram emot att Krångel somnar snällt och jag får titta på alla kärlekskranka bönder:)

2 kommentarer:

  1. Visst får man extra energi när solen är framme =)Kan du tapetsera ?? Det har jag aldrig vågat prova på.
    Hoppas du får en bra kväll =)

    SvaraRadera
  2. Älskar ljuset! Jag blir helt orkeslös när det bara är mörkt... Ge mig vår nu tack!
    Tapetsera har jag gjort en och annan gång men det var några år sen...men hur svårt kan det va? Det blir i alla fall snyggare än de där terrakotta, illgröna och solgula väggarna...hoppas jag;)

    SvaraRadera