lördag 10 oktober 2009

Värden är bra liten;)

Hade en toppendag i går precis som jag förutspått=) Något strulig morgon men det förträngdes snabbt... Redovisningen gick som planerat, vi var lysande förstås;) Full fart hem för att hinna piffa till mig. Eftersom barnen var hos mamma så var 50 minuter massor med tid. Blev upplockad vid knuten av de andra fotbollsmammorna och sen full fart mot Örebro där det blev jättegod mat på Coco Tai (har ingen aning om det stavas så men...). Hann också in på Conventum innan det blev köer och väl där hände kvällens otroligaste händelse... Fram kommer en tjej...-Hej, är du pz2? Det är jag som är Lakrisfantomen. KUL! Den livslevande (folk från internet finns uppenbarligen på riktigt;)) Catti med härlig värmlänskt uttal. Härligt! Att det sedan visade sig att hon bara bor några mil bort var en överaskning. Att hon dessutom är uppvuxen i den hålan som jag tillbringade många fredag och lördagskvällar för många år sen är nog ändå mer märkligt. Tänk att värden inte är större...

Annars var ladies night underhållande och kul. Bäst musik var när Martin och co sjöng rocklåtar, undrar varför han inte blir hårdrockare istället? Han var grym på det... Annars var den fina städtruppen ett trevligt inslag...;)

2 kommentarer:

  1. Hahaha, ja vilken grej! Tänk att du också fanns, dock lite kortare än jag föreställt mig.
    Har alltid sagt att jag ska skaffa städhjälp när jag blir miljonär, men alltså...med de där städarna hostar jag mer än gärna upp mina surt förvärvade slantar.

    SvaraRadera
  2. Vilka städare menar ni, på scenen eller några andra jag missade?

    SvaraRadera