lördag 19 december 2009

Vi väntar lite...

I dag ska jag och ungarna till skogen och hämta hem en gran. Men vi väntar nog lite...det är fortfarande 20 minus ute:( Jag får väl städa lite till...det blev liksom inte gjort efter den där pausen i går;) Annars är det elda, elda elda som gäller i dag... Det är tur man inte har elvärme i dag men det är liksom ingen idé att åka någonstans längre än två timmar för då slocknar det i pannan. Det är nog med tanke på det dags att hämta en skottkärra ved strax...

2 kommentarer:

  1. Jag tycker att det låter så härligt med ditt husliv. Jag blir lite avundsjuk på allt vadbärande, trädgårdseldande och skotttande. Jag köpte gran i onsdags och direkt då barnen fick se den blev den klädd =) En STOR kungsgran tar nu upp halv vardagsrummet.

    Börjar blite pirrig över ventileringen. Sak själv opponera på en uppsats som jag inte har mycket att säga om. De skriver om ett välbekant ämne men det blir säkert inspirerande då vi väl sitter där på examninationen.

    SvaraRadera
  2. Själv skulle jag gladeligen bo i lägenhet på vintern för att slippa allt vedbärande och skottande;) När våren kommer däremot så skulle jag bli galen av att inte kunna gå ut i trädgården.
    Lycka till på opponering och ventilering=)

    SvaraRadera