fredag 28 januari 2011

Fredagskväll

Ja men vad bra att jag gjorde en massa nyttiga saker i dag då... Eller förresten det var de nyttiga sakerna jag skippade va? Tvättat har jag gjort i alla fall så lite nyttig har jag varit. Å köpt en stol till lilla prinsessan Kringel i Krångel så nu kan hon faktiskt sitta vid sitt skrivbord och rita. Inte för att hon gör det så ofta, hon föredrar att sitta vid tvn och rita ;) Men jag har hämtat paketet med lakarn i dag och fixat nytt påslakarn till min Buse, så nu har han så fint så=) Inga legogubbar eller annat som i hans ögon numera är töntigt utan svart och vitt som resten av hans rum.

Dottern har också shoppat loss för julklapps pengarna som hon fick av bästa morbror. Nu har hon visseligen ingen morbror utan han är min men han är bäst ändå så det så =) Hon hade sån rackarns tur att ett my little ponyslott för sånna där små ponnysar som ser ut som sjöjungfruar var nedsatt från 750 kr till 200. Behöver jag säga att hon var nöjd? Pengarna räckte till en liten förpackning till med delfinvagn till slottet.

Nu har gubben min kommit hem från jobbet så nu spelar resterande familjen Wii. Inget Let's dance för mig inte...
I morgon bitti ska jag hämta kontakten som kommit till ica i dag. Det betyder att i morgon kan man ringa hem till oss igen =)

1 kommentar:

  1. Jo man kan bli sjukskriven för foglossning, jag har läkartid på tisdag så det återstår att höra vad läkaren säger. Valde att jobba hela veckan då jag hela tiden har tänkt att jag måste försöka innan jag uttalar mej om hur det känns, kanske lite dumt i efterhand...Sen är jag typ helt livrädd för försäkringskassan, bara för att läkaren ordinerar sjukskrivning så kan ju dom få för sej att säga något annat, skrämmande tanke!!

    SvaraRadera