söndag 5 september 2010

men vart tog den veckan vägen?

Nu är veckan slut och jag är på väg mot sängen... Full fart som vanligt i dag som alla andra dagar :) Fotbollsmatch mot Pålsboda och Stene vann. Heja oss! Besök av min trevlige vän och Lillkillen som börjar dagis i morgon. Det är vad vi gjort i dag =)
Under veckan har det mest varit jobb och skjussningar. Ni har väl inte missat att vi startat en blogg? HÄR finns den. I går var dottern som nog måste döpas om eftersom hon inte är lika krånglig längre ute och red på grannhästen. Sötaste ponnyn var jättesnäll så nu längtar hon till ridskolan på fredag igen.

Undrar hur det blir med Prinsessan kringel i krångel...? Prinsessan går utan större protester med på att använda jeans och hennes krångliga dagar tycks lagda i dvala... kanske hon är en liten kringel? Lite så där lagom krånglig... Vi får se hur det blir ;)

1 kommentar:

  1. Nämen titta vad söt eran flicka är när hon rider =). Det har jag hela tiden sagt till din envisa gubbe att eran dotter kommer bli en hästtjej, men han vägrar inse det, men nu så. Ridskola och snart kanske en egen häst =D.

    SvaraRadera